Wykupienie dostępu pozwoli Ci czytać artykuły wysokiej jakości i wspierać niezależne dziennikarstwo w wymagających dla wydawców czasach. Rośnij z nami! Pełna oferta →
Zapraszamy w pasjonującą kulinarną podróż po Polsce, śladami najcenniejszych produktów naszych ziem i regionów. Napiszemy o smakach, historii i przyszłości tych produktów, a także o ludziach, dzięki którym wracają one na nasze stoły – o ich pasji, drodze i pracy.
Kulinarnym reportażom będą towarzyszyły opowieści i przepisy, które specjalnie dla Czytelników „TP” przygotuje Adam Gessler, znany restaurator – u nas w roli felietonisty.
Czytelników zaprosimy do nadsyłania własnych przepisów zainspirowanych naszą podróżą.
Specjalne ceny reklam dla producentów lokalnej żywności – szczegóły i informacje: reklama@tygodnik.com.pl lub tel. 12-422-05-70