Przyślij przepis!
Przyślij przepis!

Jeśli pamiętacie dawne receptury, lubicie wspominać smaki i zapachy, znacie dobry przepis na potrawę z użyciem opisywanych przez nas produktów – przysyłajcie*! Jeśli przygotowaliście taką potrawę – nim zjecie, sfotografujcie. Wasze opowieści i przepisy opublikujemy na naszej stronie www.tygodnik.onet.pl, a wybrane: także na tych stronach. Najlepsze – naszym zdaniem – przepisy i najciekawsze opowieści nagrodzimy.
Na adres redakcji „TP” lub mailem: tp@tygodnik.com.pl z tytułem „Apetyt na Polskę”.
Za tydzień: o owocach i sokach z Łącka
Dodaj komentarz
Chcesz czytać więcej?
Wykup dostęp »
Załóż bezpłatne konto i zaloguj się, a będziesz mógł za darmo czytać 6 tekstów miesięcznie!
Wybierz dogodną opcję dostępu płatnego – abonament miesięczny, roczny lub płatność za pojedynczy artykuł.
Tygodnik Powszechny - weź, czytaj!
Więcej informacji: najczęściej zadawane pytania »
Usługodawca nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez Użytkowników w ramach komentarzy do Materiałów udostępnianych przez Usługodawcę.
Zapoznaj się z Regułami forum
Jeśli widzisz komentarz naruszający prawo lub dobre obyczaje, zgłoś go klikając w link "Zgłoś naruszenie" pod komentarzem.
© Wszelkie prawa w tym prawa autorów i wydawcy zastrzeżone. Jakiekolwiek dalsze rozpowszechnianie artykułów i innych części czasopisma bez zgody wydawcy zabronione [nota wydawnicza]. Jeśli na końcu artykułu znajduje się znak ℗, wówczas istnieje możliwość przedruku po zakupieniu licencji od Wydawcy [kontakt z Wydawcą]