Przyślij przepis!

Podzielmy się naszymi kulinarnymi opowieściami i przepisami!

02.07.2012

Czyta się kilka minut

 / fot. Grażyna Makara
/ fot. Grażyna Makara

Jeśli pamiętacie dawne receptury, lubicie wspominać smaki i zapachy, znacie dobry przepis na potrawę z użyciem opisywanych przez nas produktów – przysyłajcie*! Jeśli przygotowaliście taką potrawę – nim zjecie, sfotografujcie. Wasze opowieści i przepisy opublikujemy na naszej stronie www.tygodnik.onet.pl, a wybrane: także na tych stronach. Najlepsze – naszym zdaniem – przepisy i najciekawsze opowieści nagrodzimy.

Na adres redakcji „TP” lub mailem: tp@tygodnik.com.pl z tytułem „Apetyt na Polskę”.


Za tydzień: o owocach i sokach z Łącka

Dziękujemy, że nas czytasz!

Wykupienie dostępu pozwoli Ci czytać artykuły wysokiej jakości i wspierać niezależne dziennikarstwo w wymagających dla wydawców czasach. Rośnij z nami! Pełna oferta →

Dostęp 10/10

  • 10 dni dostępu - poznaj nas
  • Natychmiastowy dostęp
  • Ogromne archiwum
  • Zapamiętaj i czytaj później
  • Autorskie newslettery premium
  • Także w formatach PDF, EPUB i MOBI
10,00 zł

Dostęp kwartalny

Kwartalny dostęp do TygodnikPowszechny.pl
  • Natychmiastowy dostęp
  • 92 dni dostępu = aż 13 numerów Tygodnika
  • Ogromne archiwum
  • Zapamiętaj i czytaj później
  • Autorskie newslettery premium
  • Także w formatach PDF, EPUB i MOBI
89,90 zł
© Wszelkie prawa w tym prawa autorów i wydawcy zastrzeżone. Jakiekolwiek dalsze rozpowszechnianie artykułów i innych części czasopisma bez zgody wydawcy zabronione [nota wydawnicza]. Jeśli na końcu artykułu znajduje się znak ℗, wówczas istnieje możliwość przedruku po zakupieniu licencji od Wydawcy [kontakt z Wydawcą]

Artykuł pochodzi z numeru TP 28/2012

Artykuł pochodzi z dodatku „Apetyt na Polskę