APETYT NA POLSKĘ

Już w następnym wydaniu „Tygodnika” rozpoczynamy cykl Apetyt na Polskę.

25.06.2012

Czyta się kilka minut

 / fot. Grażyna Makara
/ fot. Grażyna Makara

Zapraszamy w pasjonującą kulinarną podróż po Polsce, śladami najcenniejszych produktów naszych ziem i regionów. Napiszemy o smakach, historii i przyszłości tych produktów, a także o ludziach, dzięki którym wracają one na nasze stoły – o ich pasji, drodze i pracy.

Kulinarnym reportażom będą towarzyszyły opowieści i przepisy, które specjalnie dla Czytelników „TP” przygotuje Adam Gessler, znany restaurator – u nas w roli felietonisty.

Czytelników zaprosimy do nadsyłania własnych przepisów zainspirowanych naszą podróżą.


Specjalne ceny reklam dla producentów lokalnej żywności – szczegóły i informacje: reklama@tygodnik.com.pl lub tel. 12-422-05-70

Dziękujemy, że nas czytasz!

Wykupienie dostępu pozwoli Ci czytać artykuły wysokiej jakości i wspierać niezależne dziennikarstwo w wymagających dla wydawców czasach. Rośnij z nami! Pełna oferta →

Dostęp 10/10

  • 10 dni dostępu - poznaj nas
  • Natychmiastowy dostęp
  • Ogromne archiwum
  • Zapamiętaj i czytaj później
  • Autorskie newslettery premium
  • Także w formatach PDF, EPUB i MOBI
10,00 zł

Dostęp kwartalny

Kwartalny dostęp do TygodnikPowszechny.pl
  • Natychmiastowy dostęp
  • 92 dni dostępu = aż 13 numerów Tygodnika
  • Ogromne archiwum
  • Zapamiętaj i czytaj później
  • Autorskie newslettery premium
  • Także w formatach PDF, EPUB i MOBI
89,90 zł
© Wszelkie prawa w tym prawa autorów i wydawcy zastrzeżone. Jakiekolwiek dalsze rozpowszechnianie artykułów i innych części czasopisma bez zgody wydawcy zabronione [nota wydawnicza]. Jeśli na końcu artykułu znajduje się znak ℗, wówczas istnieje możliwość przedruku po zakupieniu licencji od Wydawcy [kontakt z Wydawcą]

Artykuł pochodzi z numeru TP 27/2012